RO / EN
 
Terasa
Terasa noastră vă întâmpină cu un design modern şi elegant, şi vă invită să evadaţi din aglomeraţia oraşului, oferindu-vă în timpul sezonului cald un decor plăcut care se îmbină perfect cu grădina noastră.

Terasa are o capacitate de 140 de locuri, dispune de scena pentru evenimente cu muzica live sau prezentări si bar. O parte a terasei, cu o capacitate de 50 de locuri, este echipata cu acoperis si pereti pliabili, aceasta putând fi deschisă complet în timpul verii, şi închisă în zilele friguroase.

Lasaţi-vă seduşi de ispita gustului şi aromelor în Salonul Primavera, locaţia ideală pentru o întâlnire de afaceri, o întâlnire cu prietenii, un cocktail, o cină romantică sau festivă.
Oaspeţii hotelului pot savura în fiecare dimineaţă, de la 6.30 am până la 10.00 am, micul-dejun a la carte sau bufet suedez,(după caz) în secţiunea special amenajată a Salonului Primavera.
Vă aşteptăm să vă răsfăţaţi gusturile cu preparate delicioase din bucătăria tradiţională şi internaţională. Confortul, eleganţa şi calitatea serviciilor fac din Salonul Primavera, locul în care veţi dori să reveniţi cu prima ocazie.
Organizăm evenimente private şi publice, mese festive (nunţi, botezuri) şi evenimente corporate cu o capacitate de pana la 170 de persoane. Salonul Primavera dispune si de o terasa open-roof, cu o capacitate de 50 de persoane.

Salonul Doina vă invită să gustaţi cele mai savuroase preparate ale bucătăriei traditionale şi internaţionale, totul într-o ambianţă de excepţie.

Vă propunem o experienţă specială într-un cadru relaxant şi armonios, completat de specialităţile noastre culinare.

Organizăm evenimente private şi publice, mese festive (nunţi, botezuri) şi evenimente corporate cu o capacitate de pana la 150 de persoane.

Terasa noastră vă întâmpină cu un design modern şi elegant, şi vă invită să evadaţi din aglomeraţia oraşului, oferindu-vă în timpul sezonului cald un decor plăcut care se îmbină perfect cu grădina noastră.

Terasa are o capacitate de 140 de locuri, dispune de scena pentru evenimente cu muzica live sau prezentări si bar.

O parte a terasei, cu o capacitate de 50 de locuri, este echipata cu acoperis si pereti pliabili, aceasta putând fi deschisă complet în timpul verii, şi închisă în zilele friguroase.

Evenimente

Contact
HOTEL PARC Slatina
Judetul OLT


Adresa: Strada Crisan, nr. 1
Telefon: +40-249/430.391
Fax: +40-249/430.391

Email: office@hotelparc-slatina.ro
Web: www.hotelparc-slatina.ro
"Perfect pentru tine, pentru familia ta, pentru prieteni, hotelul va ofera ambientul ideal pentru relaxare sau intalniri de afaceri."